besan hakkında

Firma salça üretimine 1998 yılında Kırkağaç’ta, günlük 200/250 ton kapasiteli bir tesisi satın alarak başlamıştır

2014 yılında İzmir / Torbalı’da domates salçası üretmek üzere son sistemleri kullanarak yeni bir tesis kurmuştur. Bu tesiste  ye ait teknolojiden faydalanılmıştır.

Mevsiminde bölge çiftcileriyle birlikte uyguladigimiz sozlesmeli tarim modeliyle yetistirilen domates ve biberler sektörün en ileri teknolojisiyle islenmekte ortadogu ve avrupaya ihraç edilmektedir.

Eldorado ünitesi sayesinde düşük işleme ısılı yüksek kalite salça üretimi sağlamaktadır. Kullanılan teknoloji müşterinin hem kalite hem fiyat yönünden memnuniyetini üst seviyeye taşımaktadır.

2016 yılında üretimini günlük 1500 ton kapasiteye ulaştırmasının yanında pizza sosunu da ürün portföyüne ekleyerek Türkiye ve yurt dışına hitap eden bir marka haline gelmiştir. Sürekli gelişen ve hizmet ağını genişleten bir marka olarak hali hazırda orta doğu ve avrupa ülkelerine yaptığı ihracata yeni ülkeleride ekleyerek uluslararasi alanda da ülkemizin gururu olma volunda hızla ilerleyeceğini kanıtlamaktadır. Üretim kalitesini her geçen gün arttıran Besan üretimin her safhasında kaliteye gösterdiği önemi gerekli;

ISO 9001: 2008 KALiTE YÖNETiMi

ISO22000:2005 GIDAGÜVENLİĞİ YÖNETİMİ sertifikalarıyla belgelenmiştir.